top of page

Proiectul HWE4CCN Improving Working Environments for Critical Care Nurses – eveniment de diseminare

9 Decembrie 2021


La 13 decembrie 2021, societatea Media Partners SRL organizează la Cluj-Napoca evenimentul local de diseminare a rezultatelor proiectului HWE4CCN – Improving Working Environments for Critical Care Nurses.

Obiectivul proiectului este de a dezvolta primul curs de formare multilingv, în format combinat (online și față în față) adresat profesioniștilor implicați în formarea asistenților medicali, pentru a dezvolta medii de lucru sănătoase (HWE- Healthy Workplace Environment) prin cunoștințe, abilități și competențe destinate asistenților medicali din unitățile de îngrjire intensivă (UTI).

În acest scop, a fost creat un parteneriat sectorial format din organizații din cinci țări diferite. Organizațiilor active în dezvoltarea profesională continuă a asistenților medicali din unitățile de îngrijire intensvă (UTI) din Cipru, Spania, Polonia și Croația li s-a alăturat o companie specializată în dezvoltarea de programe de instruire personalizate din România, pentru a dezvolta împreună primul curs de formare mixt în HWE.

Un mediu de lucru sănătos (HWE- Healthy Workplace Environment) este unul în care lucrătorii și managerii colaborează continuu pentru a îmbunătăți sănătatea, siguranța și starea de bine a tuturor lucrătorilor, susținând în același timp prin aceste eforturi productivitatea organizației (Organizația Mondială a Sănătății, 2010).

Proiectul HWE4CCN este o inițiativă a Cyprus Nurses and Midwives Association (Cipru), alături de Croatian Nurses Society of Anesthesia, Reanimation, Intensive Care and Transfusion (Croația), Polskie Towarzystwo Pielegniarek Anastezjologicznych i intensywnej opieki (Polonia), Media Partners SRL (România), și Universitat Internacional De Catalunya (Spania).

Platforma de învățare online este disponibilă pentru utilizare gratuită, în șase limbi (engleză, română, croată, greacă, poloneză și spaniolă), accesând linkul https://sites.google.com/view/hwe4ccn/home

Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați la tel. 0729 729 342 sau pe e-mail la adresa office@media-partners.ro

Acest proiect este co-finanțat prin Programul Erasmus+ al Uniunii Europene.


Comentários


bottom of page