top of page

Proiectul HWE4CCN –final de proiect: Barcelona, ianuarie 2022

1 Februarie 2022


În perioada 25-26 ianuarie 2022, a avut loc la Barcelona (Spania) ultima întâlnire transnațională a proiectului HWE4CCN - Improving Working Environments for Critical Care Nurses.

Obiectivul proiectului este de a dezvolta primul curs de formare multilingv, în format combinat (online și față în față) adresat profesioniștilor implicați în formarea asistenților medicali, pentru a dezvolta medii de lucru sănătoase (HWE- Healthy Workplace Environment) prin cunoștințe, abilități și competențe destinate asistenților medicali din unitățile de îngrjire intensivă (UTI).

Cursul de formare este disponibil ca platformă online de învățare și cuprinde:

• Training online privind mediile de muncă sănătoase (HWE-Healthy Working Environments) pentru asistenții medicali din unitățile de îngrijire intensivă;

• Metode, instrumente și materiale suport pentru formatorii implicați în dezvoltarea (continuă) a asistentelor din secțiile de îngrijire intensivă pentru a realiza programe de instruire în domeniul HWE;

• Planuri de lecție privind cele șase dimensiuni ale HWE.

Platforma de e-learning este disponibilă în șase limbi (engleză, croată, greacă, poloneză, română și spaniolă) ca resursă educațională deschisă la https://sites.google.com/view/hwe4ccn/home , și este astfel accesibilă gratuit pentru utilizarea de către orice parte interesată.

În cadrul întâlnirii de la Barcelona, organizațiile partenere au stabilit activitățile care să contribuie la diseminarea proiectului, precum și cele de raportare aferente finalului de proiect.

Proiectul HWE4CCN este o inițiativă a Cyprus Nurses and Midwives Association (Cipru), alături de Croatian Nurses Society of Anesthesia, Reanimation, Intensive Care and Transfusion (Croația), Polskie Towarzystwo Pielegniarek Anastezjologicznych i intensywnej opieki (Polonia), Media Partners SRL (România), și Universitat Internacional De Catalunya (Spania).

Mai multe informații despre proiectul „HWE4CCN-Improving Working Environments for Critical Care Nurses” pot fi găsite la https://sites.google.com/view/hwe4ccn/home

Acest proiect este co-finanțat prin Programul Erasmus+ al Uniunii Europene.Comments


bottom of page