top of page

Proiectul DEMOS- final de proiect la Viena

In perioada 2-6 martie 2020, a avut loc la Viena, Austria, ultima intalnire a partenerilor proiectului DEMOS- Democracy and Equality Matters for our Society - Political participation, în cadrul workshop-urilor organizate sub forma de “activitati de învățare, predare și instruire” (Learning, Teaching and Training Activity).

Evenimentul a fost găzduit de către organizatia VHS si a reunit partenerii proiectului din Austria, Germania, Cehia, Polonia, Suedia, Finlanda, Irlanda, Bulgaria și România.

Proiectul DEMOS are ca și scop creșterea gradului de participare activă în societate a indivizilor, în special cel al participării politice.

La întâlnirea de la Viena au avut loc urmatoarele activitati:

  • Prezentarea “proiectelor actiune” derulate de catre fiecare organizatie partenera in cadrul proiectului DEMOS

  • Participarea la conferinta organizata de catre primăria districtului Margareten din Viena, cu titlul „Engagiert euch! Be involved!“ (tr. “Fii implicat!). Speakerii, oficiali ai primariilor din Viena si Berlin au prezentat proiecte derulate pana in prezent cat si propuneri viitoare in domeniul bugetarii participative, precum si alte actiuni de implicare a cetatenilor in procesul politic de luare a deciziilor

  • Discutii si propuneri privind fezabilitatea replicarii de catre partenerii in proiect a “proiectelor actiune”.

Tot in cadrul intalnirilor de la Viena partenerii au stabilit ultimele actiuni necesare cu ocazia finalizarii proiectului, indeosebi cele legate de diseminarea si raportarea acestuia.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați la tel. 0729 729 342 sau pe mail la adresa office@media-partners.ro.

Acest proiect este co-finanțat prin Programul Erasmus+ al Uniunii Europene.

bottom of page