top of page

Proiectul HWE4CCN – prima întâlnire – Cipru, noiembrie 2019


În perioada 12-15 noiembrie 2019, a avut loc la Nicosia (Cipru) prima întâlnire transnațională a proiectului HWE4CCN – Improving Working Environments for Critical Care Nurses.

Obiectivul proiectului este de a dezvolta primul curs de formare multilingv, în format combinat (online și față în față) adresat profesioniștilor implicați în formarea asistenților medicali, pentru a dezvolta medii de lucru sănătoase (HWE- Healthy Workplace Environment) prin cunoștințe, abilități și competențe destinate asistenților medicali din unitățile de îngrjire intensivă (UTI).

În acest scop, a fost creat un parteneriat sectorial format din organizații din cinci țări diferite. Organizațiilor active în dezvoltarea profesională continuă a asistenților medicali din unitățile de îngrijire intensvă (UTI) din Cipru, Spania, Polonia și Croația li s-a alăturat o companie specializată în dezvoltarea de programe de instruire personalizate din România, pentru a dezvolta împreună primul curs de formare mixt în HWE.

Un mediu de lucru sănătos (HWE- Healthy Workplace Environment) este unul în care lucrătorii și managerii colaborează continuu pentru a îmbunătăți sănătatea, siguranța și starea de bine a tuturor lucrătorilor, susținând în același timp prin aceste eforturi productivitatea organizației (Organizația Mondială a Sănătății, 2010).

În cadrul acestei prime întâlniri, organizațiile partenere au pus bazele pentru implementarea proiectului. Au fost agreate metodele de lucru în cadrul parteneriatului și a fost stabilit calendarul întâlnirilor următoare.

Proiectul HWE4CCN este o inițiativă a Cyprus Nurses and Midwives Association (Cipru), alături de Croatian Nurses Society of Anesthesia, Reanimation, Intensive Care and Transfusion (Croația), Polskie Towarzystwo Pielegniarek Anastezjologicznych i intensywnej opieki (Polonia), Media Partners SRL (România), și Universitat Internacional De Catalunya (Spania).

Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați la tel. 0729 729 342 sau pe e-mail la adresa office@media-partners.ro

Acest proiect este co-finanțat prin Programul Erasmus+ al Uniunii Europene.

bottom of page