top of page

Proiectul RISE – prima întâlnire – Viena, octombrie 2018


În perioada 21-24 octombrie 2018, a avut loc la Viena (Austria) prima întâlnire transnațională a proiectului RISE – Realising Integration through Social Enterprise.

Scopul proiectului este de a susține integrarea tinerilor și a adulților cu oportunități reduse pe piața forței de muncă prin intermediul întreprinderilor sociale. În acest sens, proiectul reunește șapte organizații având o experiență bogată în formarea persoanelor provenind din medii sociale dezavantajate, inclusiv migranți sau persoane care au părăsit timpuriu școala.

Pe durata proiectului, organizațiile partenere vor documenta și vor împărtăși exemple de bune practici și abordări inovatoare în susținerea antreprenoriatului social, cu scopul creării unei schimbări pozitive pentru indivizi și comunități.

În cadrul acestei prime întâlniri, organizațiile partenere au pus bazele pentru implementarea proiectului. Au fost agreate metodele de lucru în cadrul parteneriatului și a fost stabilit calendarul întâlnirilor următoare.

Proiectul RISE este o inițiativă a Die Wiener Volkshochschulen (Austria), alături de Media Partners SRL (România), Limerick and Clare Education and Training Board (Irlanda), Dafni Kentro Epaggelmatikis Katartisis (Grecia), Insignare - Associacao de Ensino e Formacao (Portugalia), Hamburger Volkshochschule (Germania) și EU Warehouse (Belgia).

Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați la tel. 0729 729 342 sau pe e-mail la adresa office@media-partners.ro

Acest proiect este co-finanțat prin Programul Erasmus+ al Uniunii Europene.

bottom of page