Primul „Toolkit pentru educație non-formală în antreprenoriat social pentru tineri cu oportunități reduse” din Europa este ACUM DISPONIBIL

April 4, 2018

 

Toolkit-ul include un set de metode de educație non-formală inovatoare (exerciții, simulări, jocuri de rol, dinamică de grup etc.), precum și instrumente și materiale de sprijin pentru implementarea acestor metode ca video-uri, slide-uri de prezentare, imagini, grafice, diagrame etc.

 

Toolkit-ul este disponibil în cinci limbi europene (engleză, germană, italiană, spaniolă și română) ca Resursă Educațională Deschisă pe www.youthideasintoaction.eu. Toolkit-ul este așadar accesibil în mod gratuit pentru utilizare în scopul pentru care a fost creat sau pentru alte scopuri de către orice organizație interesată.

 

Acest Toolkit este rezultatul proiectului „Youth Ideas into Action”, proiectul co-finanțat prin Programul Erasmus+ al Uniunii Europene și coordonat de SPORTUNION TIROL (Austria) în parteneriat cu Nëus Jëuni Gherdëina (Italia), Plataforma Andaluza de Voluntariado (Spania) și Media Partners (România).

 

Informații suplimentare despre proiectul „Youth Ideas into Action”, precum și o prezentare video a acestuia pot fi accesate pe www.youthideasintoaction.eu.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© 2017 by SC MEDIA PARTNERS SRL.

  • LinkedIn Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now