top of page

Curs „Competente antreprenoriale” autorizat ANC - participare GRATUITA*


Update 22 sep 2017

Cele 10 locuri gratuite la cursul autorizat ANC de competente antreprenoriale s-au ocupat. Multumim pentru interesul acordat si le uram succes participantelor inscrise !

Asociatia „Sanse pentru Tineri” din Cluj-Napoca, in parteneriat cu Media Partners SRL, furnizor autorizat de cursuri de formare profesionala, organizeaza la Cluj-Napoca, in perioada 30 septembrie-14 octombrie 2017, cursul de initiere in competente antreprenoriale, autorizat ANC. La absolvirea cursului participantilor li se elibereaza certificate de absolvire, recunoscute de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, valabile pe intreg teritoriul Uniunii Europene.

Cursul este dedicat femeilor interesate sa isi deschida o afacere. Participarea la curs este gratuita, fiind necesara doar plata taxei de examinare in valoare de 50 de lei/persoana.

Pentru inscriere va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa office@media-partners.ro cuprinzand urmatoarele informatii si documente:

  • Numele si prenumele candidatei, telefon de contact

  • Copie carte de identitate

  • Copie certificat de nastere

  • Copie certificat de casatorie (daca este cazul)

  • Copie dupa ultimul act de studii

  • Scurta descriere a ideii dvs. de afaceri (2-4 paragrafe)

Inscrierea participantelor se realizeaza pe principiul primul venit, primul servit. Confirmarea primirii documentelor solicitate si alocarea locului la curs se efectueaza in termen de maximum 24 de ore de la transmiterea e-mail-ului continand toate informatiile solicitate. Mesajele incomplete nu vor fi luate in considerare.

Informatii suplimentare se pot obtine la tel. 0729 729 342- Sanda Anca.

* Participarea este gratuita in limita a 10 locuri disponibile, alocate pe principiul primul venit, primul servit. Participantele inscrise la curs vor achita o taxa de examinare de 50 lei. Toate celelalte costuri asociate desfasurarii programului de formare in competente antreprenoriale sunt suportate de catre organizatori.

bottom of page